SIV

Η σχολή Explore Paragliding είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διοργάνωση του πρώτου σεμιναρίου siv στην Κρήτη στις 13-15 Απριλίου 2018.

Η σχολή Explore Paragliding είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διοργάνωση του πρώτου σεμιναρίου siv στην Κρήτη στις 13-15 Απριλίου 2018. Στην προσπάθεια αυτή θα έχει την αμέριστη υποστήριξη της σχολής Flyfreedom και  του εκπαιδευτή Διονύση Βλασσόπουλου. Πρόκειται για την πρώτη σχολή αλεξιπτώτου πλαγιάς που ιδρύθηκε στην Ελλάδα, και  κλείνει φέτος 25 χρόνια παρουσίας. Οι γνώσεις και η αδιαμφισβήτητη εμπειρία του, θα μας βοηθήσουν πολύ σε αυτό το εγχείρημα.

Εκπαιδευτές: Διονύσης Βλασσόπουλος, Κατσανδρεδάκης Γιάννης.

Το σεμινάριο θα γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες και τους κανονισμούς της επιτροπής αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Λεπτομέρειες τοποθεσίας.

Οι πτήσεις θα γίνουν από την απογείωση της Ασή γωνιάς. Έχει υψόμετρο 1150 μέτρα. Οι μανούβρες να γίνουν πάνω από την λίμνη του Κουρνά. Πρόκειται για την μεγαλύτερη φυσική λίμνη της Κρήτης με διαστάσεις 1000mx1000m περίπου.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 12 άτομα.

Κόστος συμμετοχής 260 ευρώ.

Οι εξοπλισμοί των συμμετεχόντων θα πρέπει να είναι ελεγμένοι και σε αρκετά καλή κατάσταση. Τα εφεδρικά επανασυσκευασμένα μέσα στην χρονιά και οπωσδήποτε όχι πάνω από δέκα ετών παλαιότητα.

Δήλωση συμμετοχών μέχρι  1 Απριλίου.

Ο ιστότοπός χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης!